Mládí a láska na studentské jarní slavnosti

Verze pro tisk |

Tradiční akcí, která otevírá sezónu pod širým nebem, je odpolední a večerní sešlost Majáles DDM Libertin na vodním hradě Lipý.

Dům dětí a mládeže tuto oslavu mládí, lásky a přátelství organizuje již poněkolikáté a vždy zaznamenává diváckou přízeň – májové paprsky často prvně v roce dokáží návštěvníky vysvléknout do triček, energie se rozlévá po těle a vstupné je dobrovolné.

Dramaturgie se v průběhu let různě proměňovala, aby v posledních letech stavěla na ryze českolipských účinkujících. Těšit se tak můžeme na prosluněné ska Chásku, rockové Lingers a The Viv, punkové Owoce i tradiční odpolední koncert Jazzové farmy ZUŠ v České Lípě.

Mimo skvělé koncerty nabídne Majáles návštěvníkům také tvořivou dílnu, taneční workshop se skupinou Tutti-Frutti, fotokoutek plný zajímavých rekvizit a výstavu fotografií mladých autorů ze ZÚ Tvůrčí fotografie. Samozřejmě nebudou chybět ani stánky s občerstvením. Program je bohatý a věřím, že si každý přijde na své. A nezapomeňte, že veškeré dění bude protknuto mládím, láskou a přátelstvím! :)

Majáles vždy stálo za to navštívit. Areál hradu za slunného počasí k tomu prostě vybízí.

Majáles DDM Libertin, 7. 5., 15:00–22:00, vodní hrad Lipý, dobrovolné

alt
alt
alt
alt
alt
alt
Nahoru