Výcuc 29/05/2010

Verze pro tisk |

Petr Skokan si užívá v sídle Věcí veřejných. Někomu se nechce učit, tak vyvolává paniku. Sbírka pro šenovskou školu. Nájemníci na sídlišti Sever podepisují podivné smlouvy.

 

Smlouvy obcházejí zákon, tak se jmenuje článek v dnešním Českolipském deníku. Týká se situace na sídlišti Sever. Celý článek je zde.

Již podruhé během krátké doby nahlásil neznámý pachatel přítomnost bomby v budově Střední průmyslové školy. Více zde.

Starosta Okrouhlé Vosecký se postavil do čela šiku bojovníků za sklářskou školu v Kamenickém Šenově  a vyhlásil veřejnou sbírku. O této skutečnosti informoval i Český rozhlas (zde).

Petr Skokan se mihl reportáží aktuálně.cz.

 "Nechali jsme si je speciálně ušít od jednoho krejčího. Někdo je nosí, někteří jich mají i víc. Tohle mám na košili poprvé," ukazuje vlastní monogramy lídr liberecké kandidátky Petr Skokan. "A ty manžetové knoflíčky, ty jsou z jablonecké Preciosy," chlubí se devizou svého regionu.

Celá reportáž zde.

Investice do protipovodňové ochrany, zlepšení infrastruktury a zvýšení kompetencí krajů. Přerozdělování rozpočtového určení daní ve prospěch obcí, měst a krajů a budování silničních obchvatů. Ano, řeč je opět o Petrovi Skokanovi. Více v Eurozprávách – zde.

Nahoru